Slide

Engagemang och kunskap är nyckeln till kraftfulla IT-tjänster och molntjänster

Våra medarbetare är kända för att vara engagerade och väl insatta IT-tjänster och molntjänster. Som IT-leverantör borgar vi för att våra tekniker har certifieringar och kunskaper för att genomföra säkra och anpassade IT-projekt. Oavsett om er IT-miljö är i behov av tjänster från vårt datacenter, Microsofts molntjänster eller lokal IT-drift, tillhandahåller vi den design som gynnar er verksamhet bäst.

Vi har gedigen erfarenhet av IT-leveranser till i stort sett alla branscher och dokumenterar alltid genomförandet och resultatet. Det bidrar till att effektivisera uppföljningen och supporten men också vara IT-stöd vid upphandlingar eller offertförfrågningar.

”Aditor skapar trygghet genom tillgänglighet, snabb service och ett proaktivt arbetssätt. Vi värdesätter att det finns en lokal aktör med resurser för större verksamheter.”

Eje Wictorson, Ekonomichef – CA-Fastigheter

Bli produktivare med Microsoft 365

Aditor tillhandahåller alla paketerade molntjänster från Microsoft 365.  Det är en världsledande programsvit som innehåller allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint. Microsoft 365 är samtidigt en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad.  Kontakta oss, vi är en certifierad IT-leverantör av Microsoft.

MOLNTJÄNSTER:

Microsoft 365

SKRIVBORDSAPPAR:

Microsoft 365
Slide
365 BUSINESS BASIC
Från 61 SEK
Månadskostnad ex. moms
Mobilversioner av Office-apparna
E-post och kalendrar
Fillagring och fildelning
Säkerhet och efterlevnad
Samarbete och kommunikation
Slide
365 BUSINESS STANDARD
Från 126 SEK
Månadskostnad ex. moms
Webb- och mobilversioner av Office-apparna
Skrivbordsversioner av Office-apparna
E-post och kalendrar
Fillagring och fildelning
Säkerhet och efterlevnad
Samarbete och kommunikation
Slide
365 BUSINESS PREMIUM
Från 221 SEK
Månadskostnad ex. moms
Webb- och mobilversioner av Office-apparna
Skrivbordsversioner av Office-apparna
E-post och kalendrar
Fillagring och fildelning
Avancerad säkerhet och efterlevnad
Samarbete och kommunikation
Enhetshantering

Behöver du snabb hjälp med IT-tjänst?

Om du känner att du är i behov av teknisk support, har frågor gällande leveranser eller har andra supportfrågor hjälper vi till på kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade IT-tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

Vi hanterar ärendet direkt vid de tillfällen vi kan åtgärda problemet via telefon eller via fjärruppkoppling. Är ärendet mer komplext vidarebefordras ärendet till våra konsulter.

Johan rosenlund 600px

Johan är en av flera tekniker som gärna hjälper dig

0480-730 735

Vi erbjuder en genomtänkt produktmix

Standardiserat utbud

Aditor arbetar med produkter och licenser från ledande certifierade tillverkare för att optimera säkerheten och funktionaliteten. Vi tillhandahåller ett standardsortiment från utvalda tillverkare som Microsoft, Cisco, Fujitsu, HP med flera.

Design och arkitektur

Våra erfarna specialister ger vägledning till rätt produktmix för verksamheten. Man tar hänsyn till nuläge, framtida behov och önskemål balanseras med budget och ekonomiska mål.

Leverans och tillgänglighet

Vi arbetar med merparten av de stora distributörerna i Sverige och har tillgång till ett mycket omfattande produktutbud med leverans över en dag.