Slide
företagstelefoni Ringup ME app

Din lokala leverantör av företagstelefoni och mobila tjänster

Aditor har nära samarbetsavtal av mobila tjänster för företag med Sveriges största operatörer; Telenor, Telia, Tele2 och Tre.

Vi jobbar självklart med operatörernas egna mobila tjänster och digitala växlar men har även en operatörsoberoende växelplattform för dig som vill ha fler möjligheter.

Varje dag är vi en tillgång för våra kunder genom att vi hanterar även avtalsfrågor, support och administration av telefonitjänster.

Vi finns i Kalmar och erbjuder kostnadsfri rådgivning och utvärdering av din nuvarande telefoni så vi opartiskt kan anpassa telefoni andra mobila tjänster efter dina behov och önskemål.av mobila tjä

Önskar du en genomgång av er företagstelefoni?

Jag heter Sebastian och hjälper gärna till att vägleda din verksamhet med företagsanpassade kommunikationslösningar. Ring mig på tel. 076-135 46 46 så bokar vi en opartiskt genomgång. 

Få kontroll på alla resor med smart körjournal

Åker du många mil i bilen och får lägga onödig tid på administration för att rapportera dina tjänstemil? Då borde du kika närmare på vår GPS-styrda körjournal som gör att du slipper all manuell hantering, och får mer tid till viktigare saker för din verksamhet.

En av de främsta fördelarna med digitala körjournaler är att de ger en noggrann och exakt översikt över dina körningar. Genom att använda GPS-teknologi registreras varje resa automatiskt, och du kan enkelt generera rapporter för att redovisa dina tjänstemil. Detta inte bara underlättar din redovisning utan kan också leda till besparingar genom att optimera användningen av fordonen.

Få 3 fria månader och rabatt på månadsavgiften

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig! Vi rabatterar månadsavgiften och ger dig tre fria månader.

Erbjudandet gäller under begränsad period, så vänta inte för länge.

Få kontroll på alla företagets mobila enheter

Med MDM (Mobile Device Management) får du en enkel och molnbaserad tjänst, där du effektivt kan hantera företagets alla mobila enheter.

MDM höjer säkerheten så att inte affärskritisk information hamnar i händerna på obehöriga.

Vi arbetar med de marknadsledande aktörerna Microsoft Intune och Samsung Knox. 

Vår MDM-tjänst levereras med ett antal förinställda funktioner inom inventering, säkerhet, e-postinställningar och WiFi.

Inventering – lättöverskådlig dashboard där ni ser vilka enheter ni har, vilka som är aktiva, och när det är dags att byta.
Säkerhet – säkerställ att enheten är skyddad med PIN-kod! Enheten kan raderas, eller låsas på distans.
Kontroll – inställningar för e-post, kalender och Wi-Fi kan förinstalleras på alla nya enheter vid leverans.

Kostnadsfri rådgivning

Få kostnadsfri rådgivning och utvärdering av era mobila tjänster och företagstelefoni. Vi tillhandahåller allt som behövs exempelvis molnväxlar, telefoner, abonnemang, MDM och tillbehör. Ni får även förslag till förbättringar och möjliga besparingar helt kostnadsfritt.

Som helhetsleverantör av mobila telefonilösningar kan vi bland annat erbjuda:

  • Ekonomisk kontroll, säkerhet och förutsägbarhet.
  • Kostnadsfri förhandling med nya och befintliga operatörer.
  • Lokal support och rådgivning kring avtal och produkter.
  • Nya enheter med snabb leverans helt efter era behov på kort varsel.
  • Mobiltillbehör och körjournaler.

Behöver du snabb hjälp med din telefoni?

Om du känner att du är i behov av teknisk support som rör telefoni för företag och växlar eller har frågor gällande leveranser hjälper vi till med kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

 

Jonny blomberg personal 600x600

Jonny är en av flera tekniker som gärna hjälper dig

0480-730 735