Slide

Snabb fjärrsupport via fjärrstyrning

Genom fjärråtkomst kan någon av våra supporttekniker avhjälpa problem med er dator och utrustning direkt. Det du behöver göra är att ladda ner TeamViewer. Det är ett fjärrsupportprogram som gör det möjligt för oss att ansluta säkert.

Gör så här:

  1. Klicka länken nedan för att ladda hem TeamViewer på din dator.
  2. Gå sedan till mappen ”Hämtade filer” i din dator. 
  3. Installera TeamViewer genom att dubbelklicka  på den packade TeamViewer-filen som laddats hem.
  4. Följ instruktionerna från vår supporttekniker för att etablera fjärråtkomst. 
  5. När vi är klara avslutar du TeamViewer. 

Med fjärrsupport hjälper vi dig snabbt?

Om du känner att du är i behov av teknisk support, har frågor gällande leveranser eller har andra supportfrågor hjälper vi till på kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade IT-tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

Vi hanterar ärendet direkt vid de tillfällen vi kan åtgärda problemet via telefon eller via fjärruppkoppling. Är ärendet mer komplext vidarebefordras ärendet till våra konsulter.

IT-support tekniker Johan

Johan är en av flera tekniker som gärna hjälper dig

0480-730 735

Bli produktivare med Microsoft 365

Aditor tillhandahåller alla paketerade molntjänster från Microsoft 365.  Det är en världsledande programsvit som innehåller allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint. Microsoft 365 är samtidigt en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad.  Kontakta oss, vi är en certifierad IT-leverantör av Microsoft.

MOLNTJÄNSTER:

Microsoft 365

SKRIVBORDSAPPAR:

Microsoft 365