Slide

Bekymmersfritt trådlöst kontorsnätverk

Med Aditor Wi-Fi så kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om alla delar i ditt trådlösa nätverk. Vi skräddarsyr en skalbar tjänst efter era behov och löser allt från planering, säkerhet, gästnätverk till övervakning så allt fungerar till en fast månadskostnad. Nätverket underhålls av Aditor och oavsett hur många kontor ni har, med samma säkra inloggning överallt.

Fördelar med Aditor Wi-Fi:

  • Skalbart, dvs. att det är enkelt att utöka täckningen vid behov.
  • Övervakning för att snabba åtgärder vid behov.
  • Alltid uppdaterat med senaste säkerhetspatcharna.
Slide
ADITOR WI-FI
1.250 SEK
Månadskostnad ex. moms
3 st accesspunkter med hög prestanda
Wi-Fi-kontroller för fjärradministration
Fjärrövervakning
Fria uppgraderingar
Garantiutbyten
Kontakta oss för mer information

Behöver du hjälp snabbt?

Om du känner att du är i behov av teknisk support, har frågor gällande leveranser eller har andra supportfrågor hjälper vi till på kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade IT-tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

Vi hanterar ärendet direkt vid de tillfällen vi kan åtgärda problemet via telefon eller via fjärruppkoppling. Är ärendet mer komplext vidarebefordras ärendet till våra konsulter.

IT-support tekniker Johan

Johan är en av flera tekniker som gärna hjälper dig

0480-730 735

Bli produktivare med Microsoft 365

Aditor tillhandahåller alla paketerade molntjänster från Microsoft 365.  Det är en världsledande programsvit som innehåller allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint. Microsoft 365 är samtidigt en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad.  Kontakta oss, vi är en certifierad IT-leverantör av Microsoft.

MOLNTJÄNSTER:

Microsoft 365

SKRIVBORDSAPPAR:

Microsoft 365