Slide

Heltäckande och lokal IT-drift med trygga servertjänster

Aditor i Kalmar tillhandahåller ett omfattande tjänsteutbud inom IT-drift, vilket vi tar på stort allvar. Med vår IT-drift erbjuder vi ett heltäckande utbud av tjänster, såsom konfigurering, backup, datalagring i molnet, brandväggar, WiFi-nätverk m.m. Vi ansvarar för drift av lokala servrar hos våra kunder eller erbjuder lösningar i molnet, till exempel med Microsoft Azure.

Microsoft Azure är en ledande molntjänst som bygger på en samling molnteknologier och erbjuder en bred palett av funktioner och komponenter för att säkert lagra data och kunna köra olika typer av applikationer. Genom att distribuera data över flera platser och hämta data endast vid behov, optimerar Azure resursanvändningen. Huvudsyftet med Azure är att möjliggöra för kunder att lagra och köra sina applikationer säkert, snabbt och resurssnålt.

Varför ska man ha sin IT-drift hos Aditor?

  • Vi har lång erfarenhet av IT-drift och utbildar oss regelbundet.
  • Vi erbjuder molnlagring som är enkel att skala upp eller ner.
  • Det är billigare och säkrare än att ha en fysisk server.
  • Man betalar endast för den lagringsyta och hastighet man behöver.
  • Det är kostnadseffektivt att uppgradera servern när det kommer uppgraderingar.
  • Du kan använda servern till många olika funktioner och lösningar.
  • Det negativa miljöavtrycket minskar eftersom många delar på samma serverkapacitet.

Urval av andra IT-driftstjänster vi levererar

Brandvägg som tjänst

Med Aditor Access – brandvägg som tjänst –  får du ett fullgott skydd mot externa hot. Vi har hjälper många företag och organisationer med olika säkerhetslösningar där vi tar ansvar för att hålla lösningarna uppdaterade och säkra. 

Pålitliga trådlösta kontorsnätverk

Med Aditor Wi-Fi så kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om alla delar i ditt trådlösa nätverk. Vi skräddarsyr en skalbar tjänst efter era behov och löser allt från planering, säkerhet, gästnätverk till övervakning så allt fungerar till en fast månadskostnad. Nätverket underhålls av Aditor och oavsett hur många kontor ni har, med samma säkra inloggning överallt.

IT-drift Kalmar

Var extra trygg med M365 backup

Med Aditor M365 Backup kan förlorad data alltid återskapas. Vi sparar inte bara all e-post i krypterad miljö. Beroende på abonnemang kan även filer och dokument som delas gemensamt från OneDrive, SharePoint, Outlook och Teams m.fl återskapas.

Öka säkerheten mot dataintrång

Med MFA / 2FA, så kallad multifaktorautentisering, erhåller du ett extra lager av säkerhet för att kunna styrka din identitet. Enligt färska uppgifter från Microsoft minskar risken med att få sina konton hackade med 99% jämfört med ett  lösenord, tack vare MFA. 

Webbhotell med lokal support

Aditor erbjuder webbhotell för hemsidor, webbproduktion och lokal support i Kalmar. Vi har valt att vara ett lokalt alternativ som erbjuder kvalificerade tjänster med ftp-, backup- och domän/DNS-tjänster m.m. Förutom serverdrift kan vi bistå med uppdateringar och anpassningar av din hemsida.