Slide

Bli produktivare med Microsoft 365

Aditor i Kalmar tillhandahåller alla paketerade molntjänster från Microsoft 365.  Det är en världsledande programsvit som innehåller allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint. Microsoft 365 är samtidigt en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad. 

Microsoft 365-sviten
M365 är en integrerad programsvit som inkluderar olika verktyg och tjänster som är avgörande för dagens affärsverksamhet. Det täcker områden som professionell e-post, dokumenthantering, lagring, videomöten samt kärnverktygen Excel, Word och PowerPoint.

Professionell e-post- och dokumenthantering M365 erbjuder en avancerad e-postlösning och kraftfulla dokumenthanteringsverktyg. Detta inkluderar Outlook för e-post och kalenderhantering, samt SharePoint för delning och samarbete kring dokument.

Lagring
M365 inkluderar lagringslösningar som OneDrive och SharePoint, vilket ger användarna möjlighet att säkert lagra och dela sina filer i molnet.

Videomöten
Plattformen innehåller också verktyg för att genomföra videomöten och samarbete på distans, vilket har blivit särskilt viktigt med ökad fjärrarbete.

Verktyg som Excel, Word, Powerpoint
Kärnverktygen i Microsoft 365, såsom Excel för kalkyler och datavisualisering, Word för dokumentskapande och Powerpoint för presentationer, stärker användarnas möjligheter att skapa och kommunicera effektivt.

MOLNTJÄNSTER:

Microsoft 365

SKRIVBORDSAPPAR:

Microsoft 365

Helhetslösning för företagsenheter och verksamhet
Utöver produktivitetsverktygen nämns att Microsoft 365 fungerar som en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet. Detta antyder att det finns verktyg för administrativ hantering och övervakning av enheter och verksamhetsprocesser.

Avancerade säkerhetsfunktioner
Microsoft 365 integrerar avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda mot virus, intrång och för att säkerställa överensstämmelse med GDPR (General Data Protection Regulation) och andra dataskyddsförordningar.

Aditor Microsoft 365 Backup (M365) 

Microsoft 365 (tidigare Office 365) erbjuder grundläggande säkerhetskopiering, men det täcker inte alltid alla behov. Externa tjänster som Aditor M365 Backup fyller ofta i genom att erbjuda extra säkerhetskopieringsfunktioner och flexibilitet.

Med tilläggstjänsten Aditor M365 Backup ser vi till att all information på dina M365-konton är lagrade. Ifall ditt konto blivit drabbat av intrång, fått virus eller information oavsiktligt tagits bort, kan vi enkelt återställa information oavsett datamängd. Läs mer om Aditor M365 Backup här.

ADITOR REKOMMENDERAR

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium är utformat för små och medelstora företag. Sviten innehåller förstklassiga produktivitetsverktyg samt avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar företagets data och tillgångar mellan enheter

 • Håll dig uppdaterad med de senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint med flera.
 • Kommunicera med kunder och kollegor via Outlook, Exchange och Teams.
 • Hantera filer var du än är med 1 TB molnlagring på OneDrive per användare.
 • Försvara verksamheten mot avancerade cyberhot med sofistikerat skydd mot nätfiske och utpressningstrojaner.
 • Kontrollera åtkomst till känslig information med hjälp av kryptering (AIP) så att data inte delas oavsiktligt.
 • Skydda enheter som ansluter till dina data, och hjälp till att skydda och hålla enheter med iOS, Android, Windows eller Mac uppdaterade.
Slide
365 BUSINESS PREMIUM
Från 221 SEK
Månadskostnad ex. moms
Webb- och mobilversioner av Office-apparna
Skrivbordsversioner av Office-apparna
E-post och kalendrar
Fillagring och fildelning
Avancerad säkerhet och efterlevnad
Samarbete och kommunikation
Enhetshantering

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard är utformat för mindre företag. Sviten innehåller förstklassiga produktivitetsverktyg men saknar Business Premiums avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar företagets data och tillgångar mellan enheter.

 • Få skrivbordsversioner av Office-appar: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (samt Access och Publisher för PC).
 • E-posttjänst med 50 GB brevlåda och egen e-postdomän.
 • Skapa ett nav för samarbete med Microsoft Teams
 • Lagra och dela filer med 1 TB OneDrive molnlagring per användare.
 • Använd en licens för en fullständig installation av Office-appar på fem mobila enheter, fem surfplattor samt fem PC-/Mac-datorer per användare.
 • Kompatibelt med Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 och de två senaste versionerna av macOS. Alla språk ingår.

Slide
365 BUSINESS STANDARD
Från 126 SEK
Månadskostnad ex. moms
Webb- och mobilversioner av Office-apparna
Skrivbordsversioner av Office-apparna
E-post och kalendrar
Fillagring och fildelning
Säkerhet och efterlevnad
Samarbete och kommunikation

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Basic är utformat för dig som behöver liknande  funktionalitet som Business Standard men inte behöver några skrivbordsappar.

 • Få e-posttjänster med en postlåda som rymmer 50 GB och egen domänadress för e-post.
 • Skapa ett nav för samarbete där teamen får kontakt med Microsoft Teams.
 • Använd webbversioner av Office-appar: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (och Access och Publisher endast för PC).
 • Spara och dela filer med 1 TB molnlagring i OneDrive per användare.
 • Håll onlinemöten och videokonferenser med upp till 300 användare.
Slide
365 BUSINESS BASIC
Från 61 SEK
Månadskostnad ex. moms
Mobilversioner av Office-apparna
E-post och kalendrar
Fillagring och fildelning
Säkerhet och efterlevnad
Samarbete och kommunikation