Slide 1
Emmaboda Glas AB
emmabodaglas.se
Slide 1
City Bygg AB
citybygg.nu
Slide 1
Lackeby Products AB
lackeby.se
Slide 1
Länsmusiken
lansmusiken.se
Slide 1
EBV Plåt AB
ebv-ab.se
Slide 1
SYAB Transportgymnasium
syab.se
previous arrow
next arrow

Webbproduktion med din marknad som utgångspunkt

Vi anpassar och bygger moderna hemsidor som stimulerar dina affärer. Det har vi gjort i över 20 år. Våra erfarna kreatörer och utvecklare skapar lösningar och möjligheter som din verksamhet kan växa med.

Hemsidor och anpassade applikationer
Våra standardiserade hemsidor bygger på den världsledande plattformen WordPress. Men vi utvecklar även specialapplikationer anpassade för både B2C och B2B. Det betyder att vi kan leverera allt från standardiserade WordPress-lösningar till mer dynamiska webbar som är sammanlänkade med andra system i din verksamhet, t.ex ditt affärssystem om det är en e-handelslösning du vill ha.

Kort startsträcka från start till mål
De flesta behov tillgodoser vi med Aditor CMS, som är en egen standardiserad uppsättning noga utvalda plugin och teman. Vår ambition har alltid varit att er hemsida ska kunna uppdateras så nära källan som möjligt, vilket ofta är beställaren. Med kort startsträcka är vi snabbt igång med både ramverk och innehåll, så att du när du vill, kan ta över förändra innehållet på egen hand.

Målmedveten SEO vinner i längden
SEO, sökmotoroptimering går ut på att maximera möjligheterna när du vill hamna högt upp i sökmotorernas sökresultat. Vi anpassar alltid innehållet så att er sida har så stora förutsättningar till det som det är möjligt. Innehållet måste sen regelbundet förändras samtidigt som besöksfrekvensen är tillfredställande. Vill du veta mer om hur du kan optimera dina sökträffar, kontakt oss!

Slide
Hemsida Aditor CMS
26 495 SEK
Prisexempel ex. moms
Installation av WordPress, plugin och tema
Vi bygger innehållet till 5 sidor
Design enligt er grafiska profil
Copy-texter på svenska (SEO)
Menyhantering
5 timmars foto, film eller illustration
Uppstart av webhotell
Bildoptimering (25 bilder)
Drift av webbhotell och SSL
tillkommer, se webbhotell.
Kontakta oss för mer information

Webbhotell med trygg och lokal webbdrift

Webbhotell
Aditor levererar heltäckande webbhotellsdrift för din hemsida. Vi är ett lokalt alternativ som har lång erfarenhet av drift och erbjuder självklara bastjänster med ftp-, backup- och domän/DNS-tjänster m.m. I webbhotell Aditor Standard ingår en färdig installation av WordPress med all  nödvändig grundfunktionalitet.

Har du större driftskrav för exempelvis en e-handel på flera språk så erbjuder vi anpassade webbhotell för dessa ändamål. Med vår boost hosting erbjuds en stabil och snabb webbplattform med korta laddtider vilket även påverkar sök-ratingen positivt.

Aditor CMS
Har du ett behov av en konfigurerad CMS-plattform (Content Management System) med plugin, klar för rationell editering utan HTML-kunskaper är Aditor CMS ett utmärkt val. Vi bistår med installation och uppdatering av vårt urval av plugin om behovet skulle uppstå.

SSL-certifikat
Skydda informationen som skickas mellan webbserver och besökare med säker kryptering. Vi tillhandahåller SSL-certifikat anpassade efter era behov och bistår med konfiguration och nyckelhantering.

Lokal support
Vår support är redo att hjälpa till med allt som rör din marknadsplats, telefon 0480-730 735.

Slide
Webhotell Standard
249 SEK
Månadskostnad ex. moms
Lagringsyta 100 GB
Aditor support ingår
Backup
Förberett för SSL
1 st MS SQL och Maria DB
3 mån uppsägning
Boost-hosting
WordPress installation ingår
Aditor CMS (publ.editor) tillkommer från 199:-/mån
SSL tillkommer från 79:-/mån
Kontakta oss för mer information