Slide 1
Emmaboda Glas AB
emmabodaglas.se
Slide 1
City Bygg AB
citybygg.nu
Slide 1
Lackeby Products AB
lackeby.se
Slide 1
Länsmusiken
lansmusiken.se
Slide 1
EBV Plåt AB
ebv-ab.se
Slide 1
SYAB Transportgymnasium
syab.se
previous arrow
next arrow

Webbproduktion med din marknad som utgångspunkt

Vi anpassar och bygger moderna hemsidor som stimulerar dina affärer. Det har vi gjort i över 20 år. Våra erfarna kreatörer och utvecklare skapar lösningar och möjligheter som din verksamhet kan växa med.

Webbproduktion och specialanpassningar

Våra standardiserade hemsidor bygger på den världsledande plattformen WordPress. Men vi utvecklar även specialapplikationer anpassade för både B2C och B2B. Det betyder att vi kan leverera allt från standardiserade WordPress-lösningar till mer dynamiska webbar som är sammanlänkade med andra system i din verksamhet, t.ex ditt affärssystem om det är en e-handelslösning du vill ha.

Hemsidor som du kan utveckla på egen hand

De flesta behov tillgodoser vi med Aditor CMS, som är en egen standardiserad uppsättning noga utvalda plugin och teman. Vår ambition har alltid varit att er hemsida ska kunna uppdateras så nära källan som möjligt, vilket ofta är beställaren. Med kort startsträcka är vi snabbt igång med både ramverk och innehåll, så att du när du vill, kan ta över förändra innehållet på egen hand.

Målmedveten SEO vinner i längden

SEO eller sökmotoroptimering går ut på att maximera möjligheterna när du vill hamna högt upp i sökmotorernas sökresultat. Vi kan anpassa innehållet så att er sida har så stora förutsättningar till det som det är möjligt. Innehållet måste sen regelbundet förändras samtidigt som besöksfrekvensen behöver upprätthållas tillfredställande. Vill du veta mer om hur du kan optimera dina sökträffar, kontakt oss!

Webbproduktion och webbhotell
Slide
Hemsida Aditor CMS
26 495 SEK
Prisexempel ex. moms
Installation av WordPress, plugin och tema
Vi bygger innehållet till 5 sidor
Design enligt er grafiska profil
Copy-texter på svenska (SEO)
Menyhantering
5 timmars foto, film eller illustration
Uppstart av webbhotell
Bildoptimering (25 bilder)
Drift av webbhotell och SSL
tillkommer, se webbhotell.
Kontakta oss för mer information

Webbhotell med trygg och lokal drift

Webbhotell
Aditor erbjuder webhotell för hemsidor, webutveckling och lokal support i Kalmar. Vi har valt att vara ett lokalt alternativ som erbjuder kvalificerade tjänster med ftp-, backup- och domän/DNS-tjänster m.m. I webbhotell Aditor Standard ingår en färdig installation av WordPress med all  nödvändig grundfunktionalitet.

Har du större driftskrav för exempelvis e-handel på flera språk, erbjuder vi anpassade webbhotell för dessa ändamål. Med vår boost hosting erbjuds en stabil och snabb webbplattform med korta laddtider vilket även påverkar sökratingen positivt.

Aditor CMS
Har du ett behov av en konfigurerad CMS-plattform (Content Management System) med plugin, klar för rationell editering utan HTML-kunskaper är Aditor CMS ett utmärkt val. Vi bistår med installation och uppdatering av vårt urval av plugin om behovet skulle uppstå.

SSL-certifikat
Skydda informationen som skickas mellan webbserver och besökare med säker kryptering. Vi tillhandahåller SSL-certifikat anpassade efter era behov och bistår med konfiguration och nyckelhantering. Läs mer om SSL-certifikat här.

Lokal support
Vår support är redo att hjälpa till med allt som rör din marknadsplats, telefon 0480-730 735.

Slide
Webhotell Standard
249 SEK
Månadskostnad ex. moms
Lagringsyta 100 GB
Aditor support ingår
Backup
Förberett för SSL
1 st MS SQL och Maria DB
3 mån uppsägning
Boost-hosting
WordPress installation ingår
Aditor CMS (publ.editor) tillkommer från 199:-/mån
SSL tillkommer från 79:-/mån
Kontakta oss för mer information

SEO - viktig komponent som vinner i längden

Sökmotoroptimering, eller SEO, är konsten att maximera synligheten för din webbplats i sökmotorernas resultat. Målet är att hamna högt upp på sökresultatsidan för att öka chanserna att potentiella besökare hittar och klickar på din sida. Hos oss kan du dra nytta av expertisen inom SEO för att skräddarsy ditt innehåll och ge din webbplats de bästa förutsättningarna att nå toppositioner i sökresultaten.

Att anpassa innehållet på din webbplats är kärnan i SEO. Vi arbetar med att optimera både text och tekniska aspekter av din webbsida för att sökmotorerna ska förstå och värdera den högt. Det innebär att vi inte bara fokuserar på relevanta nyckelord utan också ser till att din webbplats är tekniskt sund, snabb och användarvänlig.

 

SEO är en pågående process. Innehållet på din webbplats behöver regelbundet uppdateras och förändras för att hålla sig relevant och intressant för både besökare och sökmotorer. Vi kan hjälpa dig att utveckla en långsiktig strategi för SEO, inklusive att skapa och underhålla högkvalitativt innehåll som håller din målgrupp engagerad.

Besöksfrekvensen är också en viktig faktor för sökmotoroptimering. Genom att analysera och optimera din webbplats för att öka trafiken kan vi bidra till att upprätthålla en tillfredsställande besöksfrekvens och stärka din position i sökresultaten.

Vill du veta mer om hur du kan optimera dina sökträffar och ta din webbplats till nya höjder? Kontakta oss för en personlig genomgång och skräddarsydd plan för att förbättra din synlighet online.