Slide

Konferensmiljö med enkelhet, funktion och pålitlig teknik!

Alla som använder mötesrum i den dagliga verksamheten gör det för att det är och effektivt och resursbesparande.  Dessutom ska det vara välbyggt och fungera optimalt för alla typer av möten. Vi bygger konferens-/mötesrum med modern teknik som ska fungera länge och kan fjärrövervakas och uppdateras av våra tekniker.

För att uppnå detta bygger systemen alltid på ledande Microsoft Teams och Zoom integrerade i produkter från Microsoft-certifierade tillverkare som exempelvis Crestron och Yealink.

Aditors tre standardlösningar täcker i princip alla behov och allt ingår, både support och  specialanpassningar. Och det kanske bästa är att allt går att  hyra som tjänst!

Detta ingår i våra kompletta standardpaket :

  • Kamera
  • Högtalare och mikrofon
  • Bordsskärm
  • Helt trådlös skärmdelning 
  • Installation
  • Montering
  • Supportavtal
  • Garanti under hela perioden.

Tre funktionella mötesrum som tjänst

När ni väljer att hyra er konferensteknik från Aditor, får ni tillgång till skalbara lösningar som skräddarsys efter era specifika arbetssätt och behov. Det innebär att ni inte bara förenklar och standardiserar era mötesrum, utan även optimerar kostnaderna för dessa.

Vår ”Mötesrum som tjänst”-approach inkluderar komplett utrustning, professionell installation och konfiguration. Dessutom ingår garantier, fri support och fjärrövervakning. Detta säkerställer inte bara en smidig och problemfri användarupplevelse, utan ger er också tryggheten att tekniken fungerar optimalt vid varje möte, oavsett om det gäller små, medelstora eller stora mötesrum. Med Aditors konferensteknik får ni en pålitlig och anpassningsbar lösning för era unika mötesbehov.

Slide
MINDRE MÖTESRUM
Från 1 150 SEK
Månadsvis, ex. moms.
Komplett konferenssystem med kamera, ljud och bordsskärm
Trådlös skärmdelning
Supportavtal
Installation och montering
Tillval:
Vägghängd bokningspanel +150 kr/mån
Integrationskit för Zoom +60 kr/mån
43" 4K Skärm +160 kr/mån​
55" 4k Skärm +206/mån
-
Teams Rum licens tillkommer.
Android är standard, för Windows
tillkommer +219 kr/mån
Slide
NORMALSTORT MÖTESRUM
Från 1 790 SEK
Månadsvis, ex. moms.
Komplett konferenssystem med kamera, ljud och bordsskärm
Trådlös skärmdelning
Supportavtal
Installation och montering
Tillval:
Vägghängd bokningspanel +253 kr/mån
Integrationskit för Zoom +440 kr/mån
65" 4K Skärm +293 kr/mån
75" 4K Skärm +453 kr/mån
_
Teams Rum licens tillkommer.
Android och Windows
ingår.
Slide
STORT MÖTESRUM
Från 2 160 SEK
Månadsvis, ex. moms.
Komplett konferenssystem med kamera, ljud och bordsskärm
Trådlös skärmdelning
Supportavtal
Installation och montering
Tillval:
Vägghängd bokningspanel +253 kr/mån
Integrationskit för Zoom +280 kr/mån
75" 4K Skärm +453 kr/mån
85" 4K Skärm +675 kr/mån
86" 4K Touch Skärm +1083 kr/mån
Teams Rum licens tillkommer.
Android och Windows
ingår.

Mötesrum för kreativa samarbeten

Med Yealink Meetingboard underlättas digitala samarbeten genom att kombinera allt i rummet, från t.ex. laptops till pekskärm, 4K kamera, mikrofoner, högtalare etc.

konferensmiljö mötesrum konferensteknik
Kontoret
Samarbetsrummet
Konferensrummet
Utbildningssalen
Föregående bild
Nästa bild

Utvalda leverantörer

Crestron har representerat teknologisk innovation sedan 1972. Deras flerfaldigt prisbelönade styr- och automationssystem består av allt från effektiva samarbetslösningar till exklusiva produkter för det privata hemmet.

Crestron strävar efter att ligga i teknologisk framkant där de ständigt erbjuder snabbare och bättre lösningar som tillgodoser behoven hos deras kunder världen över.

Crestrons produkter, som designas och tillverkas i USA, är fullt skal- och anpassningsbara vilket innebär skräddarsydda systemlösningar som enkelt kan utökas och uppgraderas vid behov.

Yealink startade sin verksamhet år 2001 med att producera traditionella lösningar med bordsapparater för telefoni och blev snabbt en av de största tillverkarna av IP-telefoner. Under 2015 utvecklade Yealink sin första Microsoft Lync-certifierade bordstelefon, och företaget har därefter följt Microsofts utveckling från Skype for Business till Microsoft Teams.

Idag har Yealink ett fullständigt sortiment av lösningar för video och röst, samtliga certifierade för Microsoft Teams. Dessutom har Yealink ett brett utbud av lösningar för Zoom Rooms.

Vi hjälper dig att skapa bra förutsättningar för virtuell kommunikation med lösningar från Yealink. Om du har några frågor eller behöver mer information om Yealinks lösningar och produkter står vi redo att hjälpa dig.

Sydkoreanska Samsung Electronics har funnits sedan 1969 och är en del av Samsung Group vars historia sträcker sig tillbaka till 1938. Samsung Group har under årens lopp sysslat med allt från nudelproduktion till att bygga några av världens största fartyg med idag är det hemelektroniken och komponenttillverkningen som står i fokus.

Vi hjälper dig att få komponenterna att förstå varandra

Ett mötesrum består av både hårdvara och mjukvara som behöver anpassas för fungera på det sätt ni vill. Därför hjälper vi dig att med allt från val av produkter från ledande tillverkare till installationen.

Det kan vara allt från att koppla in enstaka skärmar och kablar till programmering av boknings- och styrsystemet och anpassningar av interaktiva skärma, kameror och ljudsystem.

• Att boka möten ska vara enkelt

En möteshanterare ger struktur för alla typer av möten i ditt mötesrum. Mötesrummen ska vara enkla att boka och det gör man snabbt ifrån Microsoft Outlook.

• Det ska vara smidigt och säkert att ansluta

Man ska enkelt komma igång med sina möten utan sladdar och kablage. Samtidigt ska nätverket vara säkert, stabilt och lättåtkomligt för alla deltagare.

• Håll alla komponenter uppdaterade

Låt ert konferensrum bli en trivsam och naturlig del av er verksamhet där hård- och mjukvara alltid är uppdaterad. Vi bistår gärna!

Vill du att din konferensmiljö alltid hålls uppdaterad?

De flesta vill kunna fokusera på sin kärnverksamhet och dessutom göra det effektivt. Då tar vi gärna fullt serviceansvar för de produkter och system vi levererar och gör anpassningar om det behövs. Vi tillhandahåller heltäckande serviceavtal för att allt ska fungerar som det ska och att gamla komponenter löpande ersätts mot nya när det behövs.

Kontakta oss för att få personlig rådgivning så hjälper vi dig att ta fram en anpassad konferens lösning som du kan växa med.

Behöver du snabb hjälp?

Om du känner att du är i behov av teknisk support, har frågor gällande leveranser eller har andra supportfrågor hjälper vi till på kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade IT-tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

Kontakta oss, vi hjälper dig gärna med din konferensmiljö

0480-730 700