Aditor Mobil Arbetsplats

mobil arbetsplats

Flexibel och mobil arbetsplats som passar alla

Den moderna arbetsplatsen genomgår ständigt uppdateringar och anpassningar där tillgänglighet och mobilitet står i centrum. För att möta dessa utmaningar och erbjuda en skräddarsydd och heltäckande lösning presenterar erbjuder vi mobil arbetsplats som tjänst.

En av tjänstens nyckelfunktioner är dess kundanpassning. Vi förstår att varje organisation är unik och har specifika behov. Genom att skräddarsy lösningen efter varje kunds krav säkerställer vi en perfekt passform för företagets arbetsmiljö. Detta innebär att oavsett om det är små anpassningar eller omfattande konfigurationer, så kan ”Arbetsplats som tjänst” skräddarsys för att maximera effektiviteten och möta företagets unika behov.

Aditor Mobil Arbetsplats sträcker sig bortom bara flexibilitet och anpassning. Den omfattar en komplett arbetsplatsupplevelse, vilket innebär att användarna inte bara har tillgång till sina arbetsfiler och applikationer från vilken plats som helst, utan också kan dra nytta av sömlös samarbetsfunktioner och avancerade säkerhetsprotokoll.

Säkerhet är en kärnaspekt i Aditor Mobil arbetplats

Vi förstår vikten av att skydda känslig information och affärsdata. Genom att integrera avancerade säkerhetsåtgärder och övervakningssystem i tjänsten säkerställer vi en trygg och skyddad arbetsmiljö. 

Aditor mobil arbetsplats

Är du redo för världens lättaste 2i1-dator med penna?

Nya ultramobila LIFEBOOK U9310X finns i två färger, rött och svart och är en 360-graders vikbar enhet med penna. Den fungerar både som bärbar dator och surfplatta. Trots bra batteritid väger den bara 1 kg, har 13,3″ FullHD-skärm med touch och är förberedd för 4G/LTE-modul.

Din information skyddas från obehörig åtkomst med fingeravtrycksläsare eller SmartCard.

Datorn levereras med Window 11 Pro och är förinstallerad med Microsoft 365 Business Premium.

Aditor Mobil arbetsplats
Slide
LIFEBOOK U9310X
649 SEK
Månadskostnad ex. moms
3 års garanti på plats, nästa arbetsdag
Microsoft 365 Business Premium
13,3" vikbar HD skärm med penna och touch
Intel Core i5 - 10210U
16G DDR4 2666 MHz
256GB SSD NVMe
HD ljud, 2 Mikrofoner och kamera
Intel UHD Graphics 620, WiFi & Bluetooth 5.0
Fingeravtrycksläsare
Bakgrundsbelyst tangentbord
Vikt: 1015 g
Kontakta oss för mer information

”Aditor levererar pålitlig och användarvänlig teknik
tillsammans med en lättillgänglig support.”

Jim Carlsson, IT-ansvarig – Trelleborg Sealing Solutions