Kärnan av HR är personaladministration som förenklar!

Välkommen till kärnan av HR, där personaladministration blir en kraftfull förenkling! Ett HR-system som inte bara effektiviserar utan skapar omedelbara resultat för både anställda och organisationen. Med funktioner som smidigt samlar och förenklar relationen mellan individen och arbetsplatsen blir administrationen både trygg och enkel för alla inblandade.

Upplev sömlös hantering av dokument och processer, vilket ger en bekymmersfri och effektiv arbetsmiljö. Vårt HR-system skapar direkt värde genom att optimera och strömlinjeforma arbetsflöden, vilket i sin tur gynnar både den enskilda individen och organisationen som helhet.

Ta steget mot en smidigare och mer effektiv personaladministration, där varje moment adderar värde och skapar en positiv inverkan på hela företaget.

HR-system med integration

För en smidigare och mer effektivare användarupplevelse anser vi att ditt HR-system bör vara sömlöst integrerat med dina övriga system. Koppla samman de verktyg som har verklig betydelse för din verksamhet med enkelhet genom integrationer till bland annat Fortnox, Teamtailor, Tripletex, Slack, Google och Microsoft. Genom att brygga dessa system skapar vi en effektiv och harmonisk arbetsmiljö där varje verktyg spelar en samstämmig roll i att stödja och förbättra företagets processer. Dessutom behöver man endast se till att systeminformationen finns på en plats. På så sätt blir man av med all dubbeladministration.

Ett HR-system med många möjligheter till integration

 • Onboarding
  Värdet i att få till en sömlös start för både företaget och den nyanställda är konkret och magiskt. Undersökningar visar att den nyanställdas produktivitet ökar med så mycket som 70% och chansen att medarbetaren stannar kvar ökar med 82% om den första tiden blir bra. Då är det värt att ta onboarding på allvar.

 • Medarbetarsamtal
  Medarbetarsamtal kanske inte krävs enligt lag, men det är något alla företag borde ha. Du kanske tycker att det är en kamp, men då rekommenderar vi att du vänder på det tänkesättet. Samtalen ska ge ditt företag värde och kan fungera som en ledstjärna som tar dig till ditt mål. Vår uppgift är att göra det lite lättare före, under och efter medarbetarsamtalen

 • Dokument och anställningsavtal
  Alla måste kunna lita på att känslig information som anställningsavtal, sekretessavtal och andra dokument hanteras på ett säkert sätt. Med Huma kan du enkelt styra vem som skall ha tillgång till vad och att allt är lagrat på en säker plats.
 • Digitala Handböcker
  Det här är handböcker så som det borde vara! Enkel att konfigurera, enkel att använda, enkel att underhålla! Har du aldrig skrivit en handbok? Inga problem, vi har gjort det åt dig.
 • Utrustning
  Få koll på datorer, personlig utrustning, fordon osv., oavsett vilken utrustning dina anställda får är det nu enklare än någonsin för HR-avdelningen och administrationen att ha full överblick. Det sparar dig tid, det!
 • Kompetenser
  Certifikat och kompetenser behöver hållas uppdaterade. Här kan du få en överblick kopplat till din personal.
 • Mätningar
  Det sägs att eNPS (Employee Net Promoter Score) är det närmaste man kommer sanningen och den kan vara brutal. Men det är bättre att veta om den innan det blir ett riktigt problem. Så se till att du får en regelbunden (automatiserad) mätning om hur dina anställa egentligen har det och vad dem tycker om företaget.överblick kopplat till din personal.

  – Automatiserade undersökningar med eNPS.

  – Du bestämmer intervall och när detta skall skickas ut.

  – Se trender över tid och ta de rätta besluten.

 • Integrationer
  Koppla ihop verktygen som betyder något för din verksamhet med enkla integrationer till bland annat Fortnox, Teamtailor, Tripletex, Slack, Google och Microsoft.
Slide
HR FREE
Gratis
Helt kostnadsfritt under abonnemangstiden
Masterdata
(Personallistor med organisationsstruktur)
Interna nyheter
med push- och e-post-notifikationer
Dokumenter
(kontrakt, avtal och andra personaldokument)
iOS- och Android-app
Slide
HR BUSINESS
59:-/mån
per person / månad
Allt i HR Free ingår
HR-analyser
Frånvaroregistrering
(sjukfrånvaro, semester, etc.)
Digital handbok (Personalhandböcker, chefshandbok - med färdiga mallar)
Medarbetarsamtal med mallar
Onboarding och Offboarding
Digitala anställningsavtal
Att-göra-listor för anställda och HR
Digitala anställningsavtal
Integrationer
Slide
HR ENTERPRISE
109:-/mån
per person / månad
Allt i HR Business ingår
Kompetenser och certifikat
Anpassad företagslogotyp
Skapa medarbetarsamtal för alla på några sekunder
Obegränsat antal on- och offboardingar
Onboarding och Offboarding
Utrustning
Egen kundansvarig

Kontakta mig om du är intresserad av att digitalisera HR-processerna!

Jag heter Patrik och hjälper gärna till att vägleda din verksamhet inom digitalisering. Ring mig på tel. 070-912 51 05 så bokar vi en  genomgång.