Slide
Slide
Vi önskar er alla
God Jul och Gott Nytt år

Aditor Riskreducering

De flesta säkerhetsexperter och analytiker är överens om att utbildning av användare är en av de viktigaste komponenterna i en organisations IT-säkerhetsarbete. Med en snabb teknikutveckling och ständigt föränderliga IT-hot har det fram tills nu varit både svårt och tidskrävande att genomföra effektiva säkerhetsutbildningar för slutanvändare.

I den här tjänsten kombinerar vi interaktiva utbildningar om IT-säkerhet med simulerade attacker, praktiska övningar, och dagsfärskt innehåll om de senaste hoten i ett kontinuerligt utbildningsprogram.

Är du intresserad av att lära dig om hur du förebygger nya säkerhetshot?

I så fall är du välkommen att kontakta gärna mig!

jonas.lindback@aditor.se

Tel: 0480-730 705

Slide
ADITOR RISKREDUCERING
31,50 kr/mån
Per person.Ex. moms.
Rätt kunskap, till rätt individ, i rätt tid!
Ett eller flera utbildningstillfällen på distans varje månad
24-månader avtalstid.

Behöver du hjälp snabbt?

Om du känner att du är i behov av teknisk support, har frågor gällande leveranser eller har andra supportfrågor hjälper vi till på kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade IT-tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

Vi hanterar ärendet direkt vid de tillfällen vi kan åtgärda problemet via telefon eller via fjärruppkoppling. Är ärendet mer komplext vidarebefordras ärendet till våra konsulter.

Johan rosenlund 600px

Johan är en av flera tekniker som gärna hjälper dig

0480-730 735

Bli produktivare med Microsoft 365

Aditor tillhandahåller alla paketerade molntjänster från Microsoft 365.  Det är en världsledande programsvit som innehåller allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint. Microsoft 365 är samtidigt en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad.  Kontakta oss, vi är en certifierad IT-leverantör av Microsoft.

MOLNTJÄNSTER:

Microsoft 365

SKRIVBORDSAPPAR:

Microsoft 365