Slide

Ge din gamla mobil nytt hopp hos behövande!

Många känner sig osäkra på vad de ska göra med sin gamla mobiltelefon när de köper en ny. Det finns upp emot två miljoner relativt nya och fungerande mobiltelefoner i svenskarnas ägo som inte används.

Det finns samtidigt ännu fler som inte har förutsättningar att köpa en mobiltelefon. Att enkelt kunna hålla kontakten med sin familj är tyvärr inte en självklarhet.

Mobilhjälpen är ett initiativ för att ge gamla mobiler nytt liv hos bättre behövande. För att ge en chans till så många som möjligt att kunna hålla kontakt med sina nära och kära. 

Hur fungerar det?

Aditor tillsammans med Kalmar Stadsmission samlar in fungerande mobiltelefoner som inte längre används. Kalmar Stadsmission delar sedan ut alla insamlade mobiltelefoner och ger dessa till behövande.

Hur gör jag för att bidra?

Har ditt företag mobiltelefoner som inte längre används? Ni kan isåfall vara med och bidra genom att lämna in dessa. Kontakta Patrik för att vara med och bidra.

Patrik Holgersson
0709-12 51 05
patrik.holgersson@aditor.se

I samarbete med:

Ge din gamla mobil nytt hopp!

Mobilhjälpen är ett initiativ där Aditor tillsammans med Kalmar Stadsmission samlar in fungerande mobiltelefoner som inte längre används. Kalmar Stadsmission delar sedan ut alla insamlade mobiltelefoner och ger dessa till behövande, för att så många som möjligt ska kunna hålla kontakt med sina nära och kära i dessa tider. Har ditt företag mobiltelefoner som inte längre används? Var med och bidra till att den istället kan bli till nytta för andra!

Vet du med dig att du har en fungerande mobiltelefon som inte du behöver längre, vänligen kontakta:

Patrik Holgersson
0709-12 51 05
patrik.holgersson@aditor.se