Slide

Ge din gamla mobil nytt liv med Mobilhjälpen!

Nu har du chansen att göra en meningsfull insats genom att delta i Mobilhjälpen, ett initiativ skapat av Aditor i samarbete med Kalmar Stadsmission.

Många känner sig osäkra på vad de ska göra med sin gamla mobiltelefon när de köper en ny. Det finns upp emot två miljoner relativt nya och fungerande mobiltelefoner i svenskarnas ägo som inte används.

Det finns samtidigt ännu fler som inte har förutsättningar att köpa en mobiltelefon. Att enkelt kunna hålla kontakten med sin familj är tyvärr inte en självklarhet.

Mobilhjälpen är ett initiativ för att ge gamla mobiler nytt liv hos bättre behövande. För att ge en chans till så många som möjligt att kunna hålla kontakt med sina nära och kära.

Hur fungerar Mobilhjälpen?

Varje år har behövande möjlighet att lämna in en önskelista hos Kalmar Stadsmission. För många är behovet av en mobiltelefon mycket stort. För att uppfylla vissa önskningar tog Kalmar Stadsmission hjälp av Aditor. Tillsammans skapade man Mobilhjälpen för att behövande ska kunna få digitala förutsättningar. Samarbetet bygger på att Aditor samlar in oanvända mobiler, som får nytt liv och sedan distribueras av Kalmar Stadsmission till dem som behöver dem som mest.

Hur gör jag för att bidra till Mobilhjälpen?

Har ditt företag gamla mobiltelefoner som inte
längre används? Skänk dem till Mobilhjälpen. För att lämna in mobiler, kontakta Patrik Holgersson.

Patrik Holgersson
0709-12 51 05
patrik.holgersson@aditor.se

I samarbete med:

Ge din gamla mobil nytt hopp!

Mobilhjälpen är ett initiativ där Aditor tillsammans med Kalmar Stadsmission samlar in fungerande mobiltelefoner som inte längre används. Kalmar Stadsmission delar sedan ut alla insamlade mobiltelefoner och ger dessa till behövande, för att så många som möjligt ska kunna hålla kontakt med sina nära och kära i dessa tider. Har ditt företag mobiltelefoner som inte längre används? Var med och bidra till att den istället kan bli till nytta för andra!

Vet du med dig att du har en fungerande mobiltelefon som inte du behöver längre, vänligen kontakta:

Patrik Holgersson
0709-12 51 05
patrik.holgersson@aditor.se