Webb och grafisk design

Fjärrstyr dator
Fjärrstyr dator

Produktion av hemsidor

Med moderna lösningar skapar vi funktionella och responsiva hemsidor för dator, surfplatta och smartphone.

Reklamproduktion

Vi tillhandahåller alla reklam- och marknadstjänster er verksamhet kan vara i behov av. Det innebär att vi levererar allt från grafiska plattformar och kampanjstrategier till framställning av tryckt eller digital media.

Webbhotell

Från vårt datacenter levererar vi ett heltäckande tjänsteutbud med ftp-, backup-, e-post och domän/DNS-tjänster.

SSL-certifikat

Skydda informationen som skickas mellan webbserver och besökare med säker kryptering. Vi tillhandahåller SSL-certifikat anpassade efter era behov och bistår med allt från konfiguration till säker webbdrift.

Support

Vår support är redo att hjälpa till med allt som rör er marknadsplats oss når du via telefon 0480-730 735 och e-post.

Responsiva hemsidor

Aditor har mångårig erfarenhet av webbdesign och kodning. Vi utvecklar också specialapplikationer för internet och B2B. Det betyder att vi kan leverera en dynamisk hemsida som är sammanlänkad med andra system i verksamhet.

E-handelsplattformar

Aditor bygger e-handelsplattformar i WordPress och Magento som kan sammalänkas med ert befintliga affärssystem. Utveckla affärerna med strategiska kampanjer och riktade nyhetsbrev.

Kampanjer och samhällsinformation


Bred kampanj med tryck och radioreklam
Aditor skräddarsyr era kampanjer för rätt målgrupp. Vi tar ett helhetsansvar för att leveransen fungerar.


Riktad information till invånare och näringsliv i flera editioner
Tillsammans med kommunens informationsenheter framställer vi kampanjer för näringsliv, offentligmiljö, skola och boende.


Internationalisering
Aditor producerar marknadsmaterial till företag och offentlig miljö. Det innefattar allt från tryck och annonsproduktion till webb- och filmproduktion.


Event och mässor världen över
Aditor bygger utställningar åt företag och kommuner i och utanför Sverige. Vi ansvarar inte bara för idé och design utan även hela leveransen på plats. Dessutom framställer vi presentationsfilmer, trycksaker och allt annat matnyttigt som skapar varaktiga intryck.

Kontakta våra representanter

Kontakta gärna våra kreatörer för rådgivning och prisförslag på hur vi kan utveckla er marknadsplattform till det bättre.

Försäljning och rådgivning

Kalmar: 0480-730 700 | Karlskrona: 0455-790 700

Samordning

Vår helpdesk finns tillhands för support för både användare och IT-infrastrukturen i sin helhet. Vi håller erforderlig dokumentation uppdaterad för att effektivt kunna supportera och underhålla IT-miljön.

Support och helpdesk

Kalmar: 0480-730 735 | Karlskrona: 0455-790 735
support@aditor.se 

Integritetsinställningscenter