Slide

KAMPANJERBJUDANDE

Prova på Verksamhetskoll SIE gratis i 30 dagar

Nu kan du prova på Verksamhetskoll SIE och utvärdera din egna data helt utan kostnader i 30 dagar.  Fyll i dina uppgifter i formuläret, så kontaktar vi dig och berättar hur du kommer igång.

Kampanjen gäller till och med den 31 januari 2021. Vi finns tillgängliga alla arbetsdagar mellan kl. 09:00 och 16:00 för att svara på frågor och förklara på hur du utnyttjar analysverktyget på bästa sätt för just dina data. När 30 dagar löpt ut raderas ditt konto och dess innehåll helt. 

Är du intresserad av att fortsätta med Verksamhetskoll SIE efter din prova-på-period. Ring oss på tel. 0480-730 700 eller sänd ett mail till verksamhetskoll@aditor.se, och berätta att du vill bli kund.

Aditor AB, 556688-4341, är medveten om att vi genom våra anställda kommer att få tillgång till konfidentiell information som avser er verksamhet, organisation och utveckling. Vi åtar oss att hemlighålla all sådan information och säkerställa att informationen enbart är tillgänglig för de som behöver den i syfte att fullgöra vårt åtagande mot er. Vi förpliktar oss att återlämna eller förstöra all information vi erhållit ifrån er, enligt er instruktion och på er begäran.

För övriga frågor om Verksamhetskoll SIE, så är du välkommen att kontakta oss på verksamhetskoll@aditor.se eller ring 0480-730 700.

Mer information om Verksamhetskoll SIE hittar du längre ner på denna sida. Du kan också du ta del av våra instruktionsvideor på vår Youtube-kanal.

Slide
VERKSAMHETSKOLL STANDARD
SEK 2 995:-
Månadskostnad per företag exkl. moms
Slide
VERKSAMHETSKOLL PREMIUM
SEK 5 990:-
Månadskostnad per företag exkl. moms