Telefoni och mobilitet

Fjärrstyr dator
Fjärrstyr dator

Telefoni och IT i en funktion

Telefoni och IT flyter samman allt mer och vi gör skillnad genom att erbjuda telefoni som en integrerad och naturlig del av IT-miljön.

Företagsabonnemang

Vi levererar kloka lösningar inom telefoni till företag oavsett storlek och abonnemangsform. Vi hjälper er med att skräddarsy och effektivisera er telefoni samtidigt som vi optimerar era kostnader.

Mobilitet

Vi ser till att du kan använda dina system och data på ett naturligt sätt oavsett var du är och vilken enhet du använder.

MDM

– Få full kontroll på företagets mobila enheter med Mobile Device Management (MDM). Det mobila arbetssättet ställer krav på hanteringen av mobila enheter. MDM blir allt mer aktuellt och en viktigare del av den mobila IT-lösningen. Ditt företag får full kontroll och hög säkerhet och en komplett hantering av mobila enheter inklusive appar. Enkelt och utan investering i hårdvara och användarlicenser, tjänsten levereras som en molntjänst. Stöder flertalet av alla mobiler och surfplattor med Android, iOS och Windows Phone.

Molnväxel

Telenor One flexibel är en kraftfull och framtidssäkrad molnväxel som växer i takt med ert företag. Du får en kundanpassad lösning med tilläggstjänster som enkelt kan läggas till och tas bort varefter behoven uppstår. Utan en egen växelanläggning slipper du dessutom tänka på underhåll, reparation och uppgradering.

Telefoner och tillbehör

Som en service för att underlätta och förenkla levererar vi produkter och tillbehör från de välkända tilltillverkarna. Vi lagerhåller volym-modeller och kan erbjuda förkonfigurerade telefoner för att effektivisera handhavandet.

Kontakta våra specialister

Ring oss, så berättar vi mer om vad telefoni och IT kan bidra med i din verksamhet.
.

Försäljning och rådgivning

Kalmar: 0480-730 700 | Karlskrona: 0455-790 700
.

Support

Kalmar: 0480-730 735 | Karlskrona: 0455-790 735
support@aditor.se