Telefoni och mobilitet

Fjärrstyr dator
Fjärrstyr dator

Vi erbjuder telefoni anpassad för GDPR

Verksamhetsanpassad telefoni som erbjuder kontroll, säkerhet och förutsägbarhet kommer ha ännu större betydelse när nya dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft den 25 maj 2018. Den nya lagen vill bland annat förhindra att konfidentiella personuppgifter hamnar i fel händer. Med Mobile Device Management (MDM) optimeras funktionaliteten och gör det möjligt att få kontroll över verksamhetens mobila enheter såsom mobiltelefoner och surfplattor. Att ha kontroll över varje enskild enhet minimerar risken för att någon obehörig kommer åt känslig information. Det är viktigt att kunna säkerställa att inte känslig information finns kvar på en mobil enhet om t.ex. medarbetaren slutar eller enheten tappas bort.

I Mobile Device Management (MDM) ingår:

  • Inventering – lättöverskådlig översikt över vilka enheter ni har, vilka som är aktiva och när det är dags att byta.
  • Säkerhet – säkerställ att enheten är skyddad medPIN-kod kan raderas eller låsas från distans.
  • Kontroll – inställningar för e-post, kalender och WiFi kan förinställas på alla nya enheter vid leverans.


Få kostnadsfri rådgivning och utvärdering av er telefonilösning

Våra erfarna medarbetare inom både telefoni och IT kan vi erbjuda telefonilösningar som en naturlig del av er IT-infrastruktur. Vi tillhandahåller allt som behövs, molnväxlar, telefoner, abonnemang, MDM och tillbehör. Ni får även förslag till förbättringar och möjliga kostnadsbesparingar helt kostnadsfritt.

Som helhetsleverantör av mobila telefonilösningar kan vi erbjuda:

  • Kontroll, säkerhet och förutsägbarhet
  • Optimerad förhandling med operatör
  • Lokal support och rådgivning
  • Snabb och effektiv konfiguration/anpassning

Telefoni och IT i en funktion

Telefoni och IT flyter samman allt mer och vi gör skillnad genom att erbjuda telefoni som en integrerad och naturlig del av IT-miljön.

Företagsabonnemang

Vi levererar kloka lösningar inom telefoni till företag oavsett storlek och abonnemangsform. Vi hjälper er med att skräddarsy och effektivisera er telefoni samtidigt som vi optimerar era kostnader.

Mobila körjournaler

Tänk en körjournal som är helt automatisk. Tänk att bara kunna logga in på datorn eller mobilen och ta fram körjournalen som finns för varje bil. Tänk att kunna positionera alla bilar i realtid via GSM och att det fungerar både i Sverige och i hela Europa. Tänk på stöldskydd, tänk på ECO-driving, tänk om det fanns. Vi ger dig full kontroll över dina företagsbilar.

Mobilitet

Vi ser till att du kan använda dina system och data på ett naturligt sätt oavsett var du är och vilken enhet du använder.

MDM

– Få full kontroll på företagets mobila enheter med Mobile Device Management (MDM). Det mobila arbetssättet ställer krav på hanteringen av mobila enheter. MDM blir allt mer aktuellt och en viktigare del av den mobila IT-lösningen. Ditt företag får full kontroll och hög säkerhet och en komplett hantering av mobila enheter inklusive appar. Enkelt och utan investering i hårdvara och användarlicenser, tjänsten levereras som en molntjänst. Stöder flertalet av alla mobiler och surfplattor med Android, iOS och Windows Phone.

Molnväxel

Ringup Me passar såväl det mindre företaget med enkla behov till det större företaget med komplexa behov då lösningen har en stor flexibilitet och kan anpassas då behoven förändras. Softphone, mobil, bordstelefon, DECT – valet är ditt. Med vår tjänst får ni inte bara tillgång till den allra senaste tekniken, utan erbjuds tillika snabb och professionell, konsultation, förstudie, installation, driftsättning, support och service.

Telefoner och tillbehör

Som en service för att underlätta och förenkla levererar vi produkter och tillbehör från de välkända tilltillverkarna. Vi lagerhåller volym-modeller och kan erbjuda förkonfigurerade telefoner för att effektivisera handhavandet.

Kontakta våra specialister

Ring oss, så berättar vi mer om vad telefoni och IT kan bidra med i din verksamhet.
.

Försäljning och rådgivning

Kalmar: 0480-730 700 | Karlskrona: 0455-790 700
.

Support

Kalmar: 0480-730 735 | Karlskrona: 0455-790 735
support@aditor.se

Integritetsinställningscenter