Slide
IoT - Internet of Things

Utvecklingen av smarta sensorer och mätare går fort. Lösningar efterfrågas i många branscher och av sina kunder, vilket är en vinn-vinn-situation för båda parter. Behöver ni också hjälp med hur er IoT-lösning kan bli mer kostnadseffektiv av använda. Hör i så fall av er till oss.

Företagsanpassad växel och telefoni

Vi är en lokal och oberoende leverantör av företagstelefoni som förstår hur mobila tjänster effektivt samordnas med IT. Vi kombinerar teleoperatörernas kapacitet med lokal närvaro och kundspecifika anpassningar. Vi har ett nära samarbete med Sveriges största operatörer och kan därmed hjälpa er oavsett vilket leverantör ni använder er av idag.

Få 3 fria månader och rabatt på månadsavgiften

Åker du många mil i bilen och får lägga onödig tid på tråkig administration för att rapportera dina tjänstemil? Då borde du kika närmare på tjänsten Ringup Körjournal som gör att du slipper all manuell hantering och få mer tid till annat. Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig med rabatt på månadsavgiften och tre fria månader. Erbjudandet gäller under begränsad period, så vänta inte för länge.

MDM säkrar alla företagets mobila enheter

Med MDM (Mobile Device Management) får du en enkel och fullt skalbar molnbaserad funktion där du effektivt kan hantera företagets mobila enheter.
  • Inventering – lättöverskådlig översikt över vilka enheter ni har, vilka som är aktiva och när det är dags att byta.

  • Säkerhet – säkerställ att enheten är skyddad medPIN-kod kan raderas eller låsas från distans.

  • Kontroll – inställningar för e-post, kalender och WiFi kan förinställas på alla nya enheter vid leverans.

Kostnadsfri rådgivning

Få kostnadsfri rådgivning och utvärdering av er telefonilösning. Vi tillhandahåller allt som behövs, molnväxlar, telefoner, abonnemang, MDM och tillbehör. Ni får även förslag till förbättringar och möjliga kostnadsbesparingar helt kostnadsfritt.

Som helhetsleverantör av mobila telefonilösningar kan vi erbjuda:

  • Ekonomisk kontroll, säkerhet och förutsägbarhet.
  • Kostnadsfri förhandling med nya och befintliga operatörer.
  • Lokal support och rådgivning kring avtal och produkter.
  • Vi  skräddarsyr er enhet helt efter era behov på kort varsel
  • Mobiltillbehör och körjournaler