Slide
Vi önskar dig
ett gott nytt år!

Din kontaktyta till
IT-branschen

Vår målsättning är att underlätta våra kunders vardag. Vårt breda erbjudande gör att du kan minska antalet leverantörer. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda heltäckande leveranser inom allt som rör IT.

Positionering

Vi tillhör inte någon kedja och vi styrs inte från någon storstad. Vi är regionens bredaste och lokalt ägda leverantör av kvalificerade IT-tjänster. Vi gör skillnad genom personlig service, kunskap, ansvarstagande och genomtänkta beslut.

Miljö och kvalitet

Att systematiskt arbeta med kvalitets- och miljöfrågor är vår policy. Exempelvis sorterar aktivt för återvinning och vår bilpolicy tillåter inte annat än miljöbilar. Vi är medvetna om produkternas miljöpåverkan och prioriterar miljösmarta alternativ i vårt erbjudande.

IT-anpassad telefoni

Vi är en lokala och engagerad leverantör av företagstelefoni som förstår hur mobila tjänster effektivt samordnas med IT. Vi kombinerar teleoperatörernas kapacitet med lokal närvaro och kundspecifika anpassningar.

Interaktiva konferensmiljöer ska inspirerar

Vi skapar interaktiva och driftsäkra miljöer för utbildning, möten och konferenser. Fokus ligger på funktionalitet och trygghet med teknik från ledande varumärken.

Skräddarsydda arbetsplatser

Oavsett om du arbetar mobilt, hemma eller på arbetsplatsen ger våra erfarna produktspecialister vägledning till rätt utrustning för dina behov. Det kan handla om allt från fjärraccess, mobiltelefoner, datorklienter till ergoniska hjälpmedel m.m.

Alltid med hänsyn till nuläge, framtida behov och säkerhet. Dina önskemål balanseras självklart med din budget och ekonomiska mål.

Trygg serverdrift

Med två datacenter och partnerskap med Microsoft erbjuder vi moderna och trygga lösningar som kompletterar din lokala IT-miljö.
Vi erbjuder skräddasydda lösningar för optimalt verksamhetsstöd, prestanda och ekonomi.

Vi förvaltar din marknadsplats

Vi bygger och anpassar er webb och andra grafiska lösningar för att stimulerar era affärer. Tillsammans med erfarna kreatörer och utvecklare byggs en marknadsplattform som er verksamhet kan växa med.

Verksamhetskoll SIE

Vår standardapplikation Verksamhetskoll SIE är en kraftfull applikation som grafiskt visualiserar er samlade verksamhetsdata. Verksamhetskoll SIE gör att ni snabbt kommer  igång med BI utan någon stor investering.