Om oss

Fjärrstyr dator
Fjärrstyr dator

Medarbetare, team och hälsa

Vi värnar om välbefinnande och balans i livet samtidigt som vi presterar med goda resultat. För oss är det en sanning att det ger mer tillbaka om man kan träna under arbetsdagen än kostnaden för träningen. Alla våra medarbetare får fritt träningskort så länge det används.
Träningskulturen är stark och en Aditor-klädd deltagare är en vanlig syn i Wings For Life, Spin Of Hope, Ironman, Kalmar MiniTri, Lidingöloppet, Vätternrundan mm.

Din kontaktyta till IT-branschen

Vår målsättning är att underlätta våra kunders vardag. Vårt breda erbjudande gör att du kan minska antalet leverantörer. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda heltäckande leveranser inom allt som rör IT.

Miljö och kvalitet

Att systematiskt arbeta med kvalitets- och miljöfrågor är vår policy. Exempelvis sorterar aktivt för återvinning och vår bilpolicy tillåter inte annat än miljöbilar. Vi är medvetna om produkternas miljöpåverkan och prioriterar miljösmarta alternativ i vårt erbjudande.

Vår position

Vi tillhör inte någon kedja och vi styrs inte från storstad. Vi är regionens bredaste, lokalt ägda, leverantör av kvalificerade IT-tjänster. Vi försöker göra skillnad genom personlig service, flexibilitet, ansvarstagande och snabba beslut. Våra medarbetare kommer skapa en omsättning om ca 30 Mkr under 2018.

Kontakta oss gärna


Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Aditor i Kalmar

Aditor i Karlskrona

Integritetsinställningscenter