Slide
Slide
Vi önskar er alla
God Jul och Gott Nytt år

Tar IT-frågorna för mycket av din tid?

Du kan vara lugn, vi hjälper dig med avlastning i din intern IT-funktions i alla delar

Att ha kontroll över av sin IT-miljö är ofta komplicerat och tidskrävande, framför allt mot bakgrund av att IT-utvecklingen hela tiden förnyas och förbättras.

Aditor hjälper dig kostnadsfritt med rådgivning och utvärderar  dina behov så att IT-investeringen ska bli genomtänkt, långsiktig och hållbar.

”Hej, mitt namn är Jonas Lindbäck. Vill du ha kostnadsfri rådgivning om hur vi tillsammans kan avlasta din verksamhets IT-funktion? 

”Aditor skapar trygghet genom tillgänglighet, snabb service och ett proaktivt arbetssätt. Vi värdesätter att det finns en lokal aktör med resurser för större verksamheter”

Eje Wictorson, Ekonomichef – CA-Fastigheter

Har du rätt bärbar dator för dina arbetsuppgifter?

Det är viktigt att ha rätt arbetsverktyg för dina arbetsuppgifter. Vi har därför gjort det enkelt för dig att välja bärbar dator med rätt prestanda och säkerhet. Datorn levereras förinstallerad och klar, för att du snabbt ska komma igång med dina arbetsuppgifter. 

Jag behöver en bärbar dator som är:

”Hej, mitt namn är Roger Jonsson. Vill du ha hjälp med att välja rätt och anpassa din nya dator?”

Vi är din kontaktyta till IT-branschen

Aditor har i mer än 20 år utformat IT-lösningar som skapat konkurrensfördelar för små- och medelstora företag. Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud inom IT, allt från rådgivning och verksamhetsutveckling till helhetslösningar inom drift, produkter och telefoni. 

Vi finns nära med
stort engagemang

Aditor är ett lokalt alternativ till de stora IT-bolagen som oftast har sina resurser i de större städerna. Vi är en kompetent partner som erbjuder erfarenhet och kunskap från alla uppdrag och branscher. Med lokal närvaro gör vi skillnad för små och medelstora företag och organisationer.

Vi är förutseende och
lösningsorienterade

För många är teknik viktigt. Vi tycker att teknik ska vara en stödfunktion som utgår från hela ert IT-behov. Aditor hjälper er att utforma en skalbar IT-infrastruktur att växa med oavsett hur behoven ser ut idag och i framtiden.

KAMPANJERBJUDANDE

Prova på Verksamhetskoll SIE gratis i 30 dagar

Nu kan du prova på Verksamhetskoll SIE och utvärdera din egna data helt utan kostnader i 30 dagar. Kampanjen gäller till och med den 31 januari 2021. 

Fungerar dina onlinemöten problemfritt?

Vi hjälper helt dig att ta fram en kravspec till fungerande konferenslösning helt kostnadsfritt.  Där dina behov blir tillgodosedda när det gäller funktion och utrustning för fysiska och digitala möten, där konferensrummet fungerar som ett centralt nav. Ditt mötesdeltagare kan ansluta, okomplicerat, oavsett geografisk plats eller enhet.

Fördelarna är många, du spar både tid och resurser genom att du kan delta på platsen du befinner och samtidigt minska ditt negativa klimatavtryck.

Jag vill veta mer om:

”Hej, mitt namn är Andreas Rolf. Vill du ha kostnadsfri rådgivning om hur vi tillsammans kan skapa ett fungerande mötesrum för videomöten och presentationer?”

företagstelefoni Ringup ME

Ta kontroll över er telefoni

Aditor är din lokala leverantör av växel och telefoni. Vi hjälper dig med att anpassa er telefoni efter ert företagsbehov behov.

Vi tillhandahåller tjänster från Sveriges största operatörer för att underlätta och möjliggöra ett mobilt arbetssätt.

Varje dag är vi en tillgång för våra kunder genom att vi hanterar avtalsfrågor, support och administration av telefonitjänster.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och utvärdering av din nuvarande telefoni så kan vi opartiskt optimera den efter dina behov och önskemål.

Verksamhetskoll

Enklaste vägen att följa upp din verksamhet

Låt oss presentera Verksamhetskoll SIE, som bygger på Microsofts marknadsledande plattform Power BI, samt den svenska SIE-standarden för transaktioner av redovisningsdata.

Verksamhetskoll SIE är helt molnbaserat, fungerar tillsammans med vilket affärssystem som helst, kräver inga installationer, och kan enkelt nås från alla typer av enheter.