Slide
Slide
Vi önskar er alla
God Jul och Gott Nytt år

Öka säkerheten mot dataintrång med 99%

Har du funderat på vad som skulle kunna hända om någon obehörig kom till innehållet i din e-post eller liknande? För att minimera riskerna rekommenderar vi alla att öka säkerheten genom tvåstegsautentisering, s.k. MFA.

Med MFA erhåller du ett extra lager av säkerhet för att kunna styrka din identitet. Enligt färska uppgifter från Microsoft minskar risken med att få sina konton hackade med 99% jämfört med ett  lösenord, tack vare MFA.

Så här fungerar MFA

MFA aktiveras via en krypterad app på din mobiltelefon. När någon försöker få access till ett konto som är knutet till dig, blir du notifierad. Då krävs allt ett visuellt godkännande från dig via appen eller SMS*.

*) Kan medföra sms-avgift beroende på teleoperatör.

Behöver du hjälp snabbt?

Om du känner att du är i behov av teknisk support, har frågor gällande leveranser eller har andra supportfrågor hjälper vi till på kort varsel. Vår helpdesk består av engagerade IT-tekniker som utgör en personlig support till alla kunder.

Hör av dig till oss genom att ringa vårt supportnummer 0480-730 735 eller mejla in ärendet på helpdesk@aditor.se.

Vi hanterar ärendet direkt vid de tillfällen vi kan åtgärda problemet via telefon eller via fjärruppkoppling. Är ärendet mer komplext vidarebefordras ärendet till våra konsulter.

Jonas arbetar med affärsutveckling.
Han är en av flera insatta som gärna hjälper dig.

Slide
ADITOR AUTOSIGNATUR
16 SEK
Månadskostnad per användare ex. moms
Uppstartskostnad per domän tillkommer med 1.950 kr ex moms.

TILLVALSTJÄNSTER

Aditor e-postsignaturer kan även kompletteras med tillvalstjänster såsom:

  • Design och anpassning
  • Komplettering av information i Azure AD
  • Utbildning 

Bli produktivare med Microsoft 365

Aditor tillhandahåller alla paketerade molntjänster från Microsoft 365.  Det är en världsledande programsvit som innehåller allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint. Microsoft 365 är samtidigt en helhetslösning för att få översikt och kontroll över företagets enheter och verksamhet samt avancerade säkerhetsfunktioner för att undvika virus, intrång och säkerställa GDPR-efterlevnad.  Kontakta oss, vi är en certifierad IT-leverantör av Microsoft.

MOLNTJÄNSTER:

Microsoft 365

SKRIVBORDSAPPAR:

Microsoft 365