Slide

Aditor / Ringup söker säljare inom företagskommunikation

En framtid fylld av möjligheter!

Företagstelefoni ska vara enkelt. Vi tror på ett rakryggat, 100% ärligt och engagerat företagande med ett högt förtroende gentemot våra kunder. Vi söker dig som är ansvarstagande och som vill bidra till relationsskapande försäljning.

Om tjänsten

Du är inte rädd för att ta för dig. Att hugga i om det behövs. För att lyckas i rollen som företagssäljare har du siktet inställt på att behålla befintliga kunder lika mycket som att fånga in nya. Du är en relationsskapare ut i fingertopparna och du inser vikten av att vårda relationer. Du kommer jobba med försäljning av abonnemang, växlar och andra tjänster från alla de stora operatörerna på den svenska marknaden. Kort och gott kommer din uppgift vara att skapa smarta lösningar utifrån varje enskild kunds behov.

Du kommer få gedigna utbildningar hos oss – allt för att du ska lyckas i din roll. Därtill erbjuds du en stimulerande vardag i kombination med stora möjligheter till personlig utveckling.

Om dig

För att axla rollen som företagssäljare behöver du ha ett affärssinne, pannben av stål och en pulserande tävlingsådra. Vad är viktigare än det? Ditt brinnande engagemang och ansvar för tjänsten i sig. Allra viktigast är såklart rätt inställning för jobbet. Har du det är vi intresserade.

Extraplus om du har:
• Erfarenhet från försäljning
• Intresse för IT och teknik
• B-körkort

Om oss

Aditor är ett väletablerat företag som hjälper kunder med smarta lösningar för IT och telefoni – allt för att de ska få en enklare teknik-vardag. Till vår hjälp har vi vårt härliga team bestående av kreativa, kompetenta och erfarna individer som förstår vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service för att de ska vara nöjda på riktigt. Vidare är Aditor en del av RingUp, Sveriges största opartiska och rikstäckande kedja för telefoni och IT-lösningar till företag. Givetvis har vi även egen installations-, service- och supportavdelning. Vi tar på sätt ett helhetsansvar genom att kontinuerligt sköta förhandling, utbildning och support. Tillsammans gör vi stor skillnad för våra kunder.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?

Ansök via mail till workhard@aditor.se. Urval sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta: Patrik Holgersson, 070-912 51 05.